6 Aralık 2009 Pazar

sevişirken ağlayan kadın modeli

yine bir sosyal kusmuk etiketiyle kadın ve erkek cinsini tahlil ettiğimiz yazımıza hoşgeldiniz. malumunuz sevişmek insan hayatı ve sağlığı için epey güzel bir hadise. hepimiz sevişmek, bazen tüm gün yataktan çıkmamak isteriz. amma velakin her zaman papaz pilav yemez ve sevişmek de istenildiği gibi olmaz ne yazık ki. işte bu gün kadınların sevişirken neden ağladıkları üzerinde duracağız. sevişirken ağlayan bir kadın görmek ne olursa olsun değişik bir durum. öyleyse dilimiz döndüğünce (çok erotik oldu konu üzerine bu tabir) nedenlerden bahsetmeye çalışalım.

sevdiği için ağlayan kadınlar: bu kadınlar yoğun duygusal birikimlerini, fiziksel tatminleriyle birleştirerek, duygu ve bedensel hazzın birleştiği o anlarda gözyaşlarını tutamayan kadınlardır. ortada çok iyi giden, rahat, açık bir ilişki vardır. erkek de kadın gibi hem duygusal hem de fiziksel etmenleri paylaşmaktadır. takriben 4 ile 12 aylık ilişkilerde görülür. zira 12 aydan sonra artık cinsellik içinde duygusal yoğunluğa bu açıdan dokunacak hisler kalmamaktadır. daha sahiplenme, tanıma ve sıradanlaşma ile alınan haz farklı noktalara kayacaktır. bu tarz kadınlar 12 aydan sonra bir müddet ağlamazlar. ne zaman ki ilişkileri bitme noktasına gelir. son sevişmelere doğru tekrar gözyaşları akar. bu da sevgiliyi kaybediyor olmanın ve bu gidişe hiçbir şekilde mani olamıyor olmanın getirisidir.

bu tarz kadınlar bir de ayrıldıklarında sevişip ağlarlar. ama burda sevgiden daha ziyade çekilen acının mutlak yoğunluğu söz konusudur.

pişmanlıktan ağlayan kadınlar: bunların geneli ilk ilişkileri olduğu için ağlar. zira toplumsal baskıların vermiş olduğu hisler, sevişen kadını "kayıp" mantığı ile hareket etmeye doğru iter ki, ilk ilişki eğer kadın için geleneksel anlamda pek güvenli olmayan bir düzlemde cereyan ediyorsa, pişmanlık sonucu ağlama gerçekleşebilir. pişmanlık olmasa da geleneksel bakışın ürünü olarak, kadının kendini artık daha farklı olarak konumlandırır hale gelmesinden kaynaklı bir ağlama söz konusu olabilir ki , bu da pişmanlık içinde değerlendirilebilecek bir durumdur.

zevkten ağlama: bu ilk maddenin bir kolu gibi dursa da, her zaman o şekilde cereyan etmeyebilir. erkek ile kadın arasında yakalanan ten uyumu sonucunda, kadının bir şekilde fazla zevk alması durumunda gerçekleşebilecek türde bir olaydır. ama gerçekleşme ihtimali pek yüksek değildir.

tatminsizlikten ağlama: genellikle bu da bir kadının uzun dönem sabrı sonucunda ortaya çıkacak bir ağlama türüdür. erkek ereksiyon olamıyordur veya erken boşalıyordur. hal böyle olunca kadının duygusal hazzı, bir noktadan sonra fiziksel haz ile birleşemediğinden eksiklik yaratır. bu durum ilk zamanlar kadın için önem teşkil etmez. hiçbir kadın da bunu hemen ilk etapta kafaya takmaz. ancak problem uzarsa ve kronikleşirse, kadın yine tatminsizlikten değil ama karşısındaki kişinin çabasızlığından ötürü durumdan rahatsız olmaya başlar. ilerleyen dönemlerde cinselliğin bir işkenceye dönüşmesi sonucunda kadının daha tepkisel olması ve tatminsizliği ile herhangi bir patlama noktasında ağlama eylemi gerçekleşir.

acıdan ağlama: kadın zevk alsa da, çok sevse de bazen fiziksel bir rahatsızlık, erkek ile kadın arasındaki uyumsuzluk bunu tetikleyebilir. fiziksel rahatsızlık bir şekilde incitme şeklinde meydana gelirse bir müddet ara bu durumu çözer. onun dışında başka bir yerleşik rahatsızlık var ise çiftler bu sıkıntıyı da uzman vasıtasıyla çözebilirler. zira bu noktada kadın ve erkeğin cinsel birlikteliği anahtar ile kapı açmaya benzetilebilir. her kapının ona uyan bir anahtarı vardır. daha büyük bir anahtar ile kapıyı zorlarsanız, kanırtabilirsiniz. bu sebeple penisi büyük olan bir partnere sahip vajinası dar bir kadın, birbirleri ile olan ilişkilerinde uyumsuzluk sonucu acı çekebileceğinden ağlama eylemine konu olabilir. ayrıca kadına karşı uygulanan şiddet sonucunda kendi cinsel başarızılıklarını kadının üzerine yükleyen erkekler tarafından, fiziksel şiddete maruz kaldıklarında acıdan ağlatılarak cinsellikten soğutulabilirler.

başka biri için ağlama: bu noktada kadın başka birine aşıktır. sevgiden ağlama gibi dursa da, ondan farklı olarak burda tarafların birbirleri ile olan algıları kapalıdır. kadın başka birini düşlemekte ve onunla olamadığı için bedensel haz alsa da duygusal tatmin sağlayamamaktadır. bu sebeple, bir şekilde karşısındaki erkek bu kadını mutlu kılamaz ve kadın mutsuz olduğu için ağlamaktadır.

sebepsiz ağlama: durum her ne olursa olsun, cinsellik sırasında dikkatin dağılması ve tekrar verilememesi, veya herhangi bir sebepten tartışma çıkması ve durumun yarım kalması nedeniyle ağlayabilecek kadınlardır.

oha, psikiyatri fasikülü gibi olmuş yazı. olsun! ayrıca "sen nerden biliyorsun bunları" diye sormayın; terbiyesizliğin lüzumu yok. güldük bitti gitti...

13 yorum:

  1. sevgili asethuan,
    tatminsizlikten ağlama başlığını üzerime vazife olmayarak biraz açmak istiyorum: kadınlar bazen o kadar çaresiz kalmışlardır ki senin de bahsettiğin ve normalde suratına bile bakmayacakları patetik bir zavallıyla takılırlar. bu yüzden de hem sevişirler hem de kendi acınacak hallerine ağlarlar. sonra da arkalarına bile bakmadan ortamdan uzaklaşırlar.
    yani diyeceğim şudur ki sadece erkekler abaza kalmaz.. :P

    YanıtlaSil
  2. evet evet bu durumu atlamışım. hiç abaza kalmadığımdan olsa gerek :P şaka bir yana acaba o ağlama şekli tatminsizlikten ağlama mı acaba? yoksa başka bir kategori mi bulmak lazım ona. sonuçta o durumdaki bir kadın tatmin de olabilir. ama güzel bir noktaya parmak basmış ve iyi bir yer yakalamışsın. eh o zaman kategoriyi bulmak da sana düşüyor :)

    YanıtlaSil
  3. biir bir anlatmışsın asethuan. da, benim aklımda bi tek her kapıya bi anahtar mevzuu kaldı. diğer yarımı arıyorum dedikleri bu olsa gerek. hayırlısı tabii..

    YanıtlaSil
  4. çaresizlikten ağlama olsun.
    "ben bu hale düşecek kadın mıydım ulan.. batsın bu dünya. düzenin yedi ceddine..." ağlaması. :)

    YanıtlaSil
  5. @mefisto: erkekler sarışın, kadınlar zenci sever yanılgısını çürütmek lazım. her anahtarın bir kilidi var işte. diğer yarı olmasa bile uygun bir yarı olması gerektiği kesin:)

    @aeiou: meseleye düzen düzülen perspektifinden bakmayalım. adı üstünde "sevişmek". tek gecelik olsa da kadın veya erkek elbette ki bir hoşlanma hissedecek ki yapacak. yoksa "önüme gelene vereyim de boşluklarım dolsun" diyen kadın, daha çok ağlayacak kadındır:))

    YanıtlaSil
  6. ya sen olayın patetikliğini farketmedin.. orda bi miss hyde gizli. nihayetinde elbette ki sevişmeye gelmiş hatun sonuçta sevişmek istemiş ki gelmiş ama eskiden burnunun ucuyla bile bakmadığı bi adamla sevişiyo düşünsene.. böööö yani. :) zevk almıyo demiyorum sadece kendisine olan saygısını yitirdiği için ağlıyo orda. ya da şöyle bişey olabilir: eski sevgilisine dönüp sevişelim diyen bir kadın da bunu yaşayabilir mesela.. el altında sevişecek kimse yoktur ve acayip sevişilmesi lazımdır. en yakında da ayrıldığı hıyar vardır gider sevişir yani ama ağlar da.
    one night stand two night stands farketmez. yaşadık biliyoz :) konuşturma bizi... :)

    YanıtlaSil
  7. "patetik... miss hyde..bööö...hıyar..." durum vahim sanırım aeiou hacım. acil şifalar diliyoruz:)

    YanıtlaSil
  8. en iyisi zevkten ağlayan kadınlardı..
    eh vallahi, ağlatabilen için oyle bir durumda..
    güzel durumdu..
    ne diyeyim..
    konuşturmayın.. tamam yeter:)

    YanıtlaSil
  9. psikiyatri fasikülü haa. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. KadınLar zenci sever mi :D

    KatıLmıyorum..

    Bunları yaşamıssın galiba :D

    YanıtlaSil
  11. şahsen bunca yıldır sevişirim bir kere bile ağlamışlığım yoktur. ağlatacak kadar iyisi bize denk gelmemiş, ağlatacak kadar kötüsüyle de zaten işim olmaz.

    YanıtlaSil
  12. alnında mı yazıyor adamın, "ağlatacak kadar kötüdür" diye. nerden bilebilirsin ki işinin olmayacağını? ya da sevişmeden önce soruyor musun adamlara? "ağlatacak kadar kötü müsün?" "evet abla" "işim olmaz o zaman kib öptüm byes" :D

    YanıtlaSil
  13. alnında yazmadan anlamak zaten maharet asethuan. ;)

    YanıtlaSil