6 Temmuz 2010 Salı

özet geçiyorum...

uzun zamandır yazmıyordum gençler. gerek sağlık sorunlarım, gerekse de ofisteki işlerin vermiş olduğu bunalgınlık beni yazmaktan alı koydu. bu arada size bahsettiğim, iş yerindeki kızı götürdüm. kız bana aşık oldu. kızların verdikleri erkeklere aşık olup olayı duygusallaştırmaları gibisi yok. bu süreç sizin de bir nebze duygusallaşarak karşınızdaki kızı mütemadiyen sikebileceğiniz anlamına geliyor. hayvanlık bir yerde ama. napalım! sonuçta nasıl bir yere oturulduğunda hesabı erkeğin ödemesi bekleniyorsa, erkek de bu maddi ilişkide karşılığını alıyor. bir de hesabı da kıza ödetip sikebilen erkekler var. bu konuyu başka bir başlıkta ayrıntılarıyla ele alacağım.

internet aleminde blogu inci sözlük ile aldatıyorum uzun zamandır. açıkçası blogta uzun uzun yazmak gündemimden düştü. hoş zaten milletin uzun yazılarını da pek okumayan biriydim. bu sebeple burayı biraz boşladım. affınıza sığınıyorum.

tatile çıkmadım daha. temmuz sonuna yetiştirmem gereken bir proje var. inşallah ağustos gibi güneye akmayı, biraz turist olayına girmeyi düşünüyorum.

ccc artık aranızdayım ccc

3 yorum: